19 Jan

Beste press-on nails: dit is de top 5 kunstnagels van 2023

Press-on nagels zijn een populaire manier om snel en eenvoudig een salon-achtige look te creëren. Deze trend is al jaren aanwezig in de wereld van nagelkunst, maar werd nog populairder toen salons tijdens de pandemie moesten sluiten. Veel mensen die normaal gesproken acryl- of gelnagels gebruiken, keerden terug naar press-on nagels als een betaalbare optie. Voordat je deze trend zelf wilt uitproberen, is het belangrijk om te weten hoe je de juiste druknagels kiest.

Wat zijn press-on nails?

Press-on nails zijn een soort valse nagels die je op je eigen nagels plakt. Ze zijn een snelle en gemakkelijke manier om je nagels te verfraaien zonder dat je naar een salon hoeft te gaan. Press-on nails zijn er in allerlei vormen, maten en ontwerpen, van naturel tot opvallend, van kort tot lang. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, je hoeft alleen maar een dunne laag lijm op je eigen nagel te plakken en daarna de druknagel erop te plaatsen. Press-on nails zijn een betaalbare en flexibele optie voor wie zijn nagels snel wil veranderen.

Wat zijn de verschillende opties voor press-on nagels?

Press-on nails zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Hieronder zullen we een aantal van de meest populaire opties bespreken.

  • Gel nails: Deze press-on nails zijn gemaakt van acryl of gel, en zijn bedoeld om de look en duurzaamheid van salon gelnagels na te bootsen. Ze zijn beschikbaar in allerlei ontwerpen, van naturel tot opvallend, en zijn meestal steviger dan andere soorten press-on nails.
  • Stiletto nails: Deze press-on nails zijn bedoeld om een opvallende, puntige look te creëren. Ze zijn vaak langer dan andere opties en zijn perfect voor wie een opvallende look wil creëren.
  • Coffin nails: Deze press-on nails zijn ook wel bekend als "ballerina nails" en hebben een afgeknotte vorm die doet denken aan een kistje. Deze nails geven een elegante en verfijnde look.
  • Square nails: Deze press-on nails zijn bedoeld om een strakke en professionele look te creëren. Ze zijn meestal kort of medium in lengte en hebben een rechthoekige vorm.
  • Custom nails: Sommige press-on nails worden op maat gemaakt voor je eigen nagelbed, zodat ze perfect passen en er natuurlijker uitzien.
  • Glitter nails: Deze press-on nails zijn bedoeld om een opvallende look te creëren met een glitter of metallic afwerking.

Er zijn veel opties om uit te kiezen als je press-on nails overweegt, afhankelijk van de look die je wilt bereiken, de duurzaamheid die je wilt en hoeveel tijd je wilt besteden aan het aanbrengen en verwijderen van de nails. Het is altijd een goed idee om je nagels goed te verzorgen voordat je deze optie kiest.

 

Top 5 press-on nails van 2023

Of je nu ervaren bent in nagelstyling of net begint, we hebben vijf van de beste press-on nagelmerken voor je op een rijtje gezet. Zo kan je thuis of onderweg eenvoudig een nieuwe manicure met een effen kleur of patroon maken.

1. Kiss

KISS press-on nails is een bekend merk voor valse nagels. Het biedt een breed scala aan opties, van naturel tot opvallend, van kort tot lang, in vele ontwerpen en kleuren. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, je hoeft alleen maar een dunne laag lijm op je eigen nagel te plakken en daarna de druknagel erop te plaatsen. KISS press-on nails zijn een betaalbare en flexibele optie voor wie zijn nagels snel wil veranderen. Een van de grootste voordelen van KISS press-on nails is dat ze vaak beschikbaar zijn in grote verpakkingen, waardoor je meerdere sets kunt kopen tegen een scherpe prijs. Het merk is ook bekend om de kwaliteit van de nagels, die zijn gemaakt van stevig materiaal en duren vaak langer dan andere press-on nagels.

2. Impress

Impress press-on nails is een bekend merk voor valse nagels, dat zich richt op het creëren van een professionele look bij thuisgebruik. Impress press-on nails zijn gemakkelijk aan te brengen en bieden een perfecte pasvorm voor elke nagel. De nagels zijn gemaakt van flexibel acryl en hebben een hoge kwaliteit afwerking. De Impress press-on nails zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, van naturel tot opvallend, van kort tot lang. Een van de unieke aspecten van Impress press-on nails is dat ze speciaal ontworpen zijn om een ultra-glad afwerking te geven, waardoor de nagels er professioneel uit zien.

Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze op elke nagelbed passen en er natuurlijker uitzien. Een ander groot voordeel van Impress press-on nails is dat ze vaak beschikbaar zijn in verschillende kleuren en patroontjes, waardoor je volop keuze hebt en de mogelijkheid hebt om elke keer een andere look te creëren. De Impress press-on nails zijn een gemakkelijke en betaalbare optie voor wie zijn nagels snel wil veranderen.

3. Elegant Touch

Elegant Touch is een bekend merk voor valse nagels en een favoriet onder professionele nagelstylisten. Het biedt een breed scala aan opties, van naturel tot opvallend, van kort tot lang, in vele ontwerpen en kleuren. Elegant Touch press-on nails zijn gemakkelijk aan te brengen en bieden een perfecte pasvorm voor elke nagel. De nagels zijn gemaakt van flexibel acryl en hebben een hoge kwaliteit afwerking. Het merk is bekend om de duurzaamheid van hun nagels, die vaak langer meegaan dan andere press-on nagels.

Elegant Touch press-on nails zijn ook verkrijgbaar in een breed scala van ontwerpen, van naturel tot opvallend, van kort tot lang. Een van de unieke aspecten van Elegant Touch press-on nails is dat ze beschikken over een 'Ultra Hold' lijm, waardoor ze langer blijven zitten dan andere press-on nagels.

Elegant Touch press-on nails zijn een gemakkelijke en betaalbare optie voor wie zijn nagels snel wil veranderen. Het merk biedt ook een aantal unieke ontwerpen zoals de 'Express nails' die binnen een minuut aangebracht kunnen worden, en de 'Nail Couture' collectie voor degene die op zoek zijn naar iets meer exclusiefs.

4. SOSU by SJ Laura Anderson

SOSU by SJ is een merk voor press-on nails dat is opgericht door de bekende influencer Laura Anderson. Het merk is bekend om de grote verscheidenheid aan ontwerpen die het aanbiedt, van naturel tot opvallend, van kort tot lang, in vele ontwerpen en kleuren. De nagels zijn gemakkelijk aan te brengen en bieden een perfecte pasvorm voor elke nagel. De nagels zijn gemaakt van flexibel acryl en hebben een hoge kwaliteit afwerking.

SOSU by SJ press-on nails zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze op elke nagelbed passen en er natuurlijker uitzien. De collectie van SOSU by SJ wordt vaak geupdate met nieuwe ontwerpen en kleuren, om zo aan de laatste trend te voldoen. Het merk is ook bekend om de samenwerkingen met bekende influencers en celebrities, waardoor er vaak limited edition collecties beschikbaar zijn.

5. Fing’rs

Fing’rs is een bekend merk voor press-on nails. Het biedt een breed scala aan opties, van naturel tot opvallend, van kort tot lang, in vele ontwerpen en kleuren. De nagels zijn gemakkelijk aan te brengen en bieden een perfecte pasvorm voor elke nagel. De nagels zijn gemaakt van flexibel acryl en hebben een hoge kwaliteit afwerking.

Fing’rs press-on nails zijn een gemakkelijke en betaalbare optie voor wie zijn nagels snel wil veranderen. Het merk biedt ook een aantal unieke ontwerpen zoals de 'Stick-On Nails' die zonder lijm aangebracht kunnen worden, en de 'Nail Art' collectie voor degene die op zoek zijn naar iets meer creatiefs. Fing'rs press-on nails zijn vaak beschikbaar in grote verpakkingen, waardoor je meerdere sets kunt kopen tegen een scherpe prijs.

+