19 Jan

9 beste haarverf van Kruidvat van salonwaardige kwaliteit

Haarstylisten rekenen vaak hoge prijzen voor hun diensten omdat ze professionals zijn die de ins en outs van haarkleur beter kennen dan de gemiddelde persoon. Gelukkig kun je nu salonwaardige resultaten bereiken zonder je huis te verlaten met de beste haarverf van Kruidvat. Houd echter wel rekening met een paar belangrijke zaken: lees de instructies zorgvuldig, volg deze op de letter en laat de kleur niet langer zitten dan aanbevolen. Door deze eenvoudige tips te volgen, kan je er zeker van zijn dat je het gewenste resultaat behaalt. Hieronder verzamelden we 9 haarverf van Kruidvat die het proberen waard zijn.

Top 9 beste haarverf van Kruidvat

  1. SYOSS Color Oleo Intense

SYOSS Color Oleo Intense is een haarverf die is ontworpen om een intense kleur te geven en de haarkwaliteit te verbeteren. De formule bevat olie en krachtige kleurpigmenten die diep in het haar dringen, waardoor de kleur langer blijft zitten.

De formule is ook verrijkt met arganolie en keratine, wat helpt om het haar tijdens het kleuren te verzorgen en te beschermen. Dit resulteert in glanzend, gezond uitziend haar met een intense kleur.

SYOSS Color Oleo Intense biedt een breed scala aan kleuren, van natuurlijke tinten tot opvallende kleuren zoals rood en blauw. Het product is ook eenvoudig aan te brengen en is voorzien van een precieze applicator voor een gemakkelijke verdeling.

De SYOSS Color Oleo Intense haarverf is een goede optie voor degenen die op zoek zijn naar een intense kleur en een verzorgende formule voor hun haar. Het resultaat is een gezonde, glanzende en intense kleur die langer blijft zitten.

2. Schwarzkopf Keratine Color

Schwarzkopf Keratine Color is een haarverf die is ontworpen om de haarkwaliteit te verbeteren en kleur te geven tegelijkertijd. De formule bevat keratine, een natuurlijk proteïne dat voorkomt in haar, waardoor het haar sterk, glanzend en gezond wordt. Deze formule helpt om het haar te verzorgen terwijl de kleur wordt aangebracht.

De Keratine Color haarverf van Schwarzkopf biedt een breed scala aan kleuren, van natuurlijke tinten tot opvallende kleuren zoals rood en blauw. De formule is eenvoudig aan te brengen en is voorzien van een precieze applicator voor een gemakkelijke verdeling.

Schwarzkopf Keratine Color is een goede optie voor degenen die op zoek zijn naar een haarverf die hun haarkwaliteit verbetert terwijl ze kleur geven. Het resultaat is glanzend, gezond en vol haar met een intense kleur.

3. Voor brunettes: John Frieda Precision Foam Color

John Frieda Precision Foam Color is een haarverf speciaal ontworpen voor brunettes. De formule is een schuim, die een precieze verdeling van de kleur mogelijk maakt, waardoor de kans op verkleuring of strepen minimaal is. De formule is ook verrijkt met kleurbeschermende ingrediënten zoals kokosolie en honing, die helpen om het haar gehydrateerd en glanzend te houden tijdens het kleuren.

De Precision Foam Color haarverf van John Frieda biedt een breed scala aan kleuren, van natuurlijke tinten tot opvallende kleuren zoals rood en blauw. De formule is eenvoudig aan te brengen en biedt een precieze applicator voor een gemakkelijke verdeling.

4. Voor blondines: Garnier Nutrisse Color

Garnier Nutrisse Color is een haarverf speciaal ontworpen voor blondines. De formule bevat oliën zoals avocado- en kokosolie die het haar verzorgen tijdens het kleuren. Deze haarverf geeft een intense kleur en een gezonde glans, zonder het haar uit te drogen. Garnier Nutrisse Color biedt een breed scala aan kleuren, van natuurlijke tinten tot opvallende kleuren zoals goudblond en platinablond.

5. Voor zwart haar: Schwarzkopf Poly Palette

Schwarzkopf Poly Palette is een haarverf speciaal ontworpen voor zwart haar. De formule is speciaal afgestemd op zwart haar en geeft een intense kleur, die lang blijft zitten. De formule bevat ook een verzorgende werking die het haar beschermt tegen schade. Poly Palette biedt een breed scala aan kleuren, van natuurlijke tinten tot opvallende kleuren zoals blauw en paars.


6. Voor rood haar: Revlon Colorsilk

Revlon Colorsilk is een haarverf speciaal ontworpen voor rood haar. De formule is speciaal afgestemd op rood haar en geeft een intense kleur die lang blijft zitten. De formule bevat ook een verzorgende werking die het haar beschermt tegen schade. Colorsilk biedt een breed scala aan roodtinten, van natuurlijke tinten tot opvallende kleuren zoals koper en auburn. De formule is gemakkelijk aan te brengen en is voorzien van een precieze applicator voor een gemakkelijke verdeling. Het resultaat is gezond, glanzend en intens rood haar.

7. Voor uitgroei: L’Oréal Paris Magic Retouch Uitgroei Camoufleerspray

L'Oréal Paris Magic Retouch Uitgroei Camoufleerspray is speciaal ontworpen om uitgroei van haarverf snel en gemakkelijk te camoufleren. De formule is een spray die een precieze verdeling van de kleur mogelijk maakt, waardoor de kans op verkleuring of strepen minimaal is. De formule is ook verrijkt met kleurbeschermende ingrediënten die helpen om de haarkleur langer te behouden.

De Magic Retouch Uitgroei Camoufleerspray van L'Oréal Paris biedt een breed scala aan kleuren, van natuurlijke tinten tot opvallende kleuren zoals rood en blauw, die aansluiten bij de meest courante haarkleuren. De formule is eenvoudig aan te brengen en biedt een precieze applicator voor een gemakkelijke verdeling.

8. Voor highlights: L’Oréal Paris Preference Glam

L'Oréal Paris Preference Glam is een haarverf speciaal ontworpen voor highlights. De formule is speciaal afgestemd op highlights en geeft een intense kleur die lang blijft zitten. De formule bevat ook een verzorgende werking die het haar beschermt tegen schade. Glam biedt een breed scala aan kleuren, van natuurlijke tinten tot opvallende kleuren zoals goudblond en platinablond. De formule is gemakkelijk aan te brengen en is voorzien van een precieze applicator voor een gemakkelijke verdeling. Het resultaat is gezonde, glanzende en intense highlights.

9. Beste wax: AtrustTeam Kleur Haar Was

AtrustTeam Kleur Haar Was is een haarwas die bekend staat om zijn intense kleur en goede houdbaarheid. De was is gemakkelijk aan te brengen en biedt een precieze verdeling voor een gelijkmatige kleur. De formule is ook verrijkt met verzorgende ingrediënten die het haar beschermen tegen schade. AtrustTeam Kleur Haar Was is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren, van natuurlijke tinten tot opvallende kleuren zoals rood en blauw.

+