19 Jan

10 beste nieuwe parfum van 2023

Een nieuw jaar betekent nieuwe geuren ontdekken voor mij. Hoewel ik altijd mijn favoriete parfums zal blijven dragen, houd ik ervan om nieuwe geuren te proberen. Er is geen reden om elke dag hetzelfde saaie parfum te dragen als er een hele wereld aan nieuwe parfums op ons wacht. 2021 zit vol met nieuwe parfums, van merken zoals Bulgari, Tom Ford en Atelier Cologne. Hier zijn de 10 beste nieuwe parfums van 2021.

Top 10 nieuwe parfum van 2023

Dit is de lijst met de top-10 nieuwe parfums waarvan voorspeld wordt dat ze in 2021 hoge ogen gaan gooien!

1. Bulgari Dolce Estasi Eau de Parfum

Bulgari Dolce Estasi Eau de Parfum is een geur van het luxe merk Bulgari. Het is een delicate en verleidelijke geur die perfect is voor de vrouw die houdt van een subtiele, maar sensuele geur. De geur opent met noten van mandarijn en bergamot, gevolgd door een hart van jasmijn en lelie. De basisnoten zijn van amber, vanille en cederhout die een warme, zachte en aangename afwerking geven. De Dolce Estasi Eau de Parfum is een perfecte geur voor de dagelijkse gebruik en voor speciale gelegenheden. De geur is verpakt in een elegante en luxueuze fles, die een perfect cadeau is voor jezelf of voor iemand anders.

2. Tom Ford Tubéreuse Nue COURTESY IMAGE

Tom Ford Tubéreuse Nue is een geur van het luxe merk Tom Ford. Het is een bloemige en sensuele geur die perfect is voor de vrouw die houdt van opvallende geuren. De geur opent met noten van pink pepper en bergamot, gevolgd door een hart van jasmijn, tuberoos en roos. De basisnoten zijn van ambroxan en vanille die een warme, zachte en aangename afwerking geven. De Tubéreuse Nue is een perfecte geur voor speciale gelegenheden, zoals een date of een feest. De geur is verpakt in een elegante en luxueuze fles, die een perfect cadeau is voor jezelf of voor iemand anders. De geur is bekend als een van de meest opvallende en sensuele geuren van Tom Ford.

3. Kilian Love Don’t Be Shy Extreme Eau de Parfum

Kilian Love Don’t Be Shy Extreme Eau de Parfum is een geur van het luxe merk Kilian. De geur is een versie van de populaire geur Love Don't Be Shy, maar met meer intense noten. De geur opent met noten van mandarijn en bergamot, gevolgd door een hart van jasmijn, roos en tuberoos. De basisnoten zijn van vanille, musk en cederhout die een warme, zachte en aangename afwerking geven. De Love Don't Be Shy Extreme Eau de Parfum is een perfecte geur voor speciale gelegenheden, zoals een date of een feest. De geur is verpakt in een elegante en luxueuze fles, die een perfect cadeau is voor jezelf of voor iemand anders. De geur is bekend als een van de meest sensuele geuren van Kilian.

4. Louis Vuitton Étoile Filante

Louis Vuitton Étoile Filante is een geur van het luxe modehuis Louis Vuitton. Het is een frisse en bloemige geur die perfect is voor de vrouw die houdt van elegante en verfijnde geuren. De geur opent met noten van mandarijn, bergamot en perzik, gevolgd door een hart van jasmijn, roos en tuberoos. De basisnoten zijn van musk, patchouli en amber die een warme, zachte en aangename afwerking geven. De Étoile Filante is een perfecte geur voor de dagelijkse gebruik en voor speciale gelegenheden. De geur is verpakt in een elegante en luxueuze fles, die een perfect cadeau is voor jezelf of voor iemand anders. De geur vertegenwoordigt de Franse luxe van Louis Vuitton en het is een bewijs voor de verfijnde smaak van de gebruiker.

5. Parfums de Marly Delina La Rosée Fragrance

Parfums de Marly Delina La Rosée is een geur van het merk Parfums de Marly. De geur is een bloemige geur met een frisse twist. Het opent met noten van rozen en perzik, gevolgd door een hart van jasmijn en rozen. De basisnoten zijn van musk en witte amber, die een warme, zachte afwerking geven. De Delina La Rosée is een perfecte geur voor de dagelijkse gebruik, vooral in de zomer. De geur is verpakt in een elegante en luxueuze fles, die een perfect cadeau is voor jezelf of voor iemand anders. De geur is een perfecte combinatie van bloemen en frisheid.

6. Atelier Cologne Lemon Island Cologne Absolue

Mugler Cologne Angel Nova Eau de Parfum is een frisse, fruitige geur met noten van mandarijn, peer en lavendel. Het is ontworpen door parfumeur Quentin Bisch en is een moderne interpretatie van de originele Angel-geur van Mugler. Het is een unisexgeur en ideaal voor dagelijks gebruik.

7. Mugler Cologne Angel Nova Eau de Parfum

Mugler Cologne Angel Nova Eau de Parfum is een frisse en fruitige geur die is ontworpen om de originele Angel-geur van Mugler te moderniseren. Het is ontworpen door parfumeur Quentin Bisch en bevat noten van mandarijn, peer en lavendel die samen een unieke en aantrekkelijke geur creëren. De geur is unisex en ideaal voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk of vrije tijd is. Het is een opvallende en verfrissende geur die zeker opvalt in een menigte.


8. KKW Fragrance Hearts Rose Gold Eau de Toilette

KKW Fragrance Hearts Rose Gold Eau de Toilette is een bloemige geur met noten van roos, jasmijn en fresia. Het is ontworpen door Kim Kardashian West en is een deel van haar KKW Fragrance Hearts-collectie. De geur is verpakt in een elegante fles met een roze gouden afwerking, die perfect past bij het luxe en glamoureuze imago van Kim Kardashian West. Het is een vrouwelijke geur die zowel romantisch als sensueel is, perfect voor een avondje uit.

9. Sisley Paris Izia La Nuit Eau de Parfum

Sisley Paris Izia La Nuit Eau de Parfum is een bloemige en houtachtige geur met noten van jasmijn, roos, patchouli en vetiver. Het is ontworpen door parfumeur Isabelle Doyen en is een deel van de Izia-geurcollectie van Sisley Paris. De geur is specifiek ontworpen voor de nacht, met een warme en sensuele geur die perfect is voor een romantische avond of een speciale gelegenheid. Het is verpakt in een elegante fles met een zwarte afwerking, die de geur een luxe en exclusieve uitstraling geeft.


10. Marc Jacobs Fragrances Daisy Spring Eau de Toilette

Marc Jacobs Fragrances Daisy Spring Eau de Toilette is een frisse, fruitige geur met noten van aardbei, violet en jasmijn. Het is ontworpen door parfumeur Alberto Morillas en is een deel van de Daisy-geurcollectie van Marc Jacobs. Het is een vrouwelijke geur die perfect is voor de lente en de zomer, met een verfrissende en opwekkende geur die de geest verfrist. De fles van de geur is ontworpen in de vorm van een daisy bloem, die past bij het vrolijke en speelse karakter van de geur.

+