skip to Main Content

PERSONAL TRAINING

MyPT Gymbox is precies de boost die Rotterdam nodig heeft. Bij ons kunt u terecht voor personal training en small group training op een ander niveau.
De beste personal trainers halen het uiterste in u naar boven, kom naar binnen en beleef zelf dat trainen ook leuk kan zijn!
Bezoek de MyPT Gymbox website ›

OPENGYM
De perfecte ”playground” voor iedereen die fitter wil worden.

CLASSES
Doe mee met onze gespecialiseerde trainingen op de meest creatieve manier. Je zult hier veel plezier beleven terwijl de spieren zullen branden, tonen en shapen.

MY PT
Wil je dit keer echte resultaten bereiken? Verspil geen uren, maanden en jaren aan fitness. Bereik je “smashing” doel samen met de beste en meest ervaren Personal Trainers in Rotterdam. Wij noemen ze niet voor niets MY Personal trainers!

FOOD
”A healthy outside starts from the inside”. Volg daarom een specifiek voedingsprogramma of krijg persoonlijk voedingsadvies van een professional!

DESIGN & MUSIC
MyPT Gymbox heeft een hip design en is gevestigd in de unieke omgeving van de Beautymarket. Wij hebben een eigen music-policy om je nog harder te laten sporten en af en toe met live DJ’s.

JOIN US
Alle ogen in Nederland zijn op Rotterdam gericht. Je kan maar beter lekker in je vel zitten… Join us!

Back To Top