skip to Main Content

DOCTORS INC.

MINIMALE INGREPEN, OPTIMAAL RESULTAAT

Doctors Inc. is een veelzijdige kliniek die gespecialiseerd is in persoonlijke huidverbeteringsprogramma’s, cosmetische behandelingen en is daarnaast een zeer hoogwaardig opleidingsinstituut voor cosmetisch artsen. De cosmetisch artsen van Doctors Inc. zijn allemaal aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) waarvan de Chef de Clinique van Doctors Inc., Jani van Loghem, voorzitter is van diens Complicatie Registratie Commissie.

De artsen van Doctors Inc. vinden het belangrijk om de natuurlijke schoonheid van mensen naar buiten te brengen door middel van minimale ingrepen. Een cosmetische behandeling kan bestaan uit een stimulerende peeling, maar kan ook – al dan niet- in combinatie met een injectable behandeling worden gedaan, waarvan Botox en filler behandelingen de bekendste zijn. Doctors Inc. is niet alleen bekend om de hoogwaardige producten die worden gebruikt, maar vooral om de uitermate kundige en veilige (injectie)technieken en nazorg die bij de cosmetisch artsen de standaard zijn.

VOOR ALLE WENSEN

Voor Doctors Inc. is natuurlijke schoonheid zowel je innerlijke als uiterlijke schoonheid. Immers, je bent zo mooi als je je voelt. Soms kan echter net dat kleine accentje, in bijvoorbeeld je gezicht, het verschil maken in hoe je je voelt. Een behandeling kan je weer zelfverzekerd en opgewekt in het leven doen staan. Dat is precies waar ze je bij willen helpen.

In plaats van het lokaal behandelen van rimpels of lijntjes kijken ze daarom altijd naar je hele gezicht en lichaam en luisteren ze naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Vervolgens stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op dat gericht is op het benadrukken van specifieke kenmerken die jouw natuurlijke schoonheid naar buiten brengen. Hiervoor beschikken ze over verschillende cosmetische behandelingen, van stimulerende peelings tot injectable behandelingen zoals botuline toxine en filler behandelingen.

Doctors Inc. staat voor een kliniek waar de cosmetisch artsen, met injectables en andere minimale cosmetische ingrepen, je natuurlijke schoonheid naar buiten brengt. Waar nodig roepen zij de hulp van de plastisch chirurg in die zijn behandelingen volgens dezelfde filosofie uitvoert.

Botox 
Botox, subtiel€ 99
Botox, 1 zone€ 159
Botox, 2 zones€ 299
Botox, 3 zones€ 369
Botox, hyperhidrosis oksels€ 549

Fillers 
0,5 ml€ 360
1 ml€ 519
Bilvergroting€ 2999
Liquid facelift€ 2089
Mini liquid facelift met Radiesse€ 1039
Mini Liquid Facelift met Hyaluronzuur€ 1319

Reviv 
Hydromax€ 149
Megaboost€ 199
Ultraviv€ 199
Vitaglow€ 199
Infusie 6 keer abonnement25% korting
Infusie 12 keer abonnement50% korting

Reviv boostershots 
Vitamin B12€ 39
Slimboost€ 39

Body 
Sculpsure 4 applicators€ 739
Sculpsure 8 applicators€ 1199
Sculpsure 12 applicators€ 1489
Cellfina€ 2950 (vanaf prijs)
Liposuctie€ 1950 (vanaf prijs)
Lipofilling€ 3500 (vanaf prijs)
Ooglid correctie€ 1000 (vanaf prijs)
Borstvergroting€ 2950 (vanaf prijs)

Back To Top